Blog / Lemnul – materialul ideal pentru obiecte decorative

Lemnul – materialul ideal pentru obiecte decorative

14 Iun. 2018
Lemnul este un material deosebit din toate punctele de vedere, este foarte placut ochilor, da senzatie de confort si caldura, poate fi prelucrat usor si are diverse utilitati.

Inca din vremurile strabune lemnul a fost folosit in primul rand ca material pentru constructii, datorita faptului ca este un izolant termic foarte bun si rezistent. Insa, datorita aspectului sau placut si al faptului ca este usor de prelucrat, lemnul mai poate fi folosit si in alte scopuri, cum ar fi pentru a fabrica diverse obiecte de decor.

Va prezentam cateva idei de obiecte decorative din lemn, care ar putea infrumuseta interiorul casei dumneavoastra.

O masuta din lemn este mereu o idee foarte buna, aceasta fiind atat practica cat si estetica. In cazul in care aveti timp si imaginatie, puteti sa o fabricati chiar si singuri. Aveti nevoie de o bucata de lemn pe care sa o raschetati bine, pentru a nu ramane aschii, apoi sa ii aplicati un strat de lac pentru a proteja lemnul si sa o fixati intr-un suport cu picioare, in functie de inaltimea pe care doriti sa o aiba.

O oglinda veche, careia doriti sa ii schimbati aspectul, poate deveni un element cu totul nou si deosebit in casa dumneavoastra, folosind doar cateva bucati de lemn. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati imaginatia sa lucreze, sa procurati cateva bucati de lemn, sa le dati forma si marimea pe care o doriti si va apucati de treaba.

Cu o bucata de scandura, slefuita si lacuita, puteti da o nota unica si aparte corpului de iluminat din interiorul sau exteriorul casei. In cazul in care gasiti o ramura cu o forma interesanta puteti confectiona din ea o veioza sau pur si simplu un obiect decorativ care sa dea o nota aparte locuintei.

De asemenea cutiile din lemn sunt atat un obiect de decor cat si de depozitare foarte practic si inedit. Puteti sa le personalizati vopsindu-le in culorile preferate, puteti sa lipiti sau sa pictati pe ele diverse modele, in functie de preferinte.

Un cuier din lemn este inca un element care ar putea da un aer deosebit casei duneavoastra, acesta fiind atat un element de decor cat si unul foarte practic.

Acestea sunt doar cateva idei de obiecte decorative din lemn care ar putea infrumuseta interiorul casei dumneavoastra, pe langa acestea, mai sunt o multime de obiecte decorative care pot fi confectionate din lemn. Noi va punem la dispozitie o gama larga si diversa de produse din lemn si accesorii pentru lemn, de cea mai buna calitate. 

Comenzi telefonice: 0746 53 27 52. Preluam si livram comenzi in toata Romania.